1970年代、オーエンとエドナは更に40エーカーのぶどう畑を購入し、現在のサイズまで拡大したのです。1982年ヴィンテージから変化が起こりました、オーエンとエドナの二人の息子、ローズワーシー農学校で醸造とビジネスをみっちり叩き込まれたブルースとマルコムがオーエンの指導の元、舵を取り出したのです。2008年にはレッドマン一族の4代目になるダニエル・レッドマンが父ブルースと叔父マルコムにアシスタントワインメーカーとして加わります。レッドマンファミリーのクナワラでのぶどう栽培とワイン造り100周年を記念して生まれたのがリミテッドリリースの THE REDMAN です。
2014年、息子のミカエル・レッドマンが加わり、2015年にはダニエルとメグの間にレッドマン家5代目となるジャック ウィリアムが生まれました。ぶどうの樹齢も古いもの85年から若い2015年に植えられたほやほやの樹までとても幅が広い。
舵を取る3代目・4代目ワインメーカーとクナワラでの100年以上の経験、今も家族の絆に重きを置くレッドマン一家はクナワラと真のオーストラリアのアイコンとなる歴史を築いてきたのです。
During the 1970’s, Owen and Edna Redman purchased a further 40 acres of vineyard, to expand their holdings to its present size.
The 1982 vintage saw a changing of the guard, with Owen and Edna’s two sons, Roseworthy trained Bruce and Malcolm, taking control of the winemaking and the business, albeit under the watchful eye of Owen.
In 2008 the fourth generation of the Redman family (Daniel Redman) joined his father, Bruce, and uncle, Malcolm, as an assistant winemaker. The Redman family celebrated their 100th year of growing grapes and making wine in Coonawarra and subsequently the limited release flagship wine, THE REDMAN was born.
In 2014 Son Michael Redman joined the family business, and in 2015 Daniel and his wife Meg gave birth to the fifth generation Redman, Jock William.
The vineyards range in age from 85 years to some newly planted in 2015.
Since 1980 the grapes have been mechanically harvested, and crushed “in the field”, by a crusher mounted on the front of a tractor. The must is transported to the winery in a stainless steel tanker towed behind the tractor.
With third and fourth generation winemakers at the helm, and in excess of 100yrs experience in Coonawarra, Redman remains Family focused, Subservant to the history that is Coonawarra, and truly an Australian icon.