リンゴの種類
Types of apples
EATING APPLES (also known as dessert apples or culinary apples)
食用リンゴ (デザート用リンゴ、料理用リンゴと も称される)
これらはオーストラリアで最も広く栽培されて いる品種であり、主に生食用、調理用、またはジ ュースへの加工用に生産されています。オース
トラリアのサイダーのほとんどはこれら食用リ ンゴから作られています。
その軽くて甘い風味と 新鮮な酸味が、生産者の目指すニューワールド スタイルのサイダーに最適であることと、入手 が簡単であるためです。
These are by far the most widely grown varieties in Australia and are mainly produced for fresh consumption, cooking or processing into juice.
Most Australian ciders are made from eating apples because their light, sweet flavour and fresh acidity suit the new-world style that the cider producers
are aiming for.
・Pink Lady: medium-sweet style of cider "ピンク・レディ"
・Granny Smith : tart-tasting, high-acid, produces a clean, crisp, light-coloured cider – but the bitter-tasting. グラニー・スミス: 中甘口のサ イダーに
・Fuji : フジ
・Royal Gala» ロイヤル・ガラ
・Bulmer’s Norman ; produces a very different, dark-golden-coloured, rich, chewy cider. バルマーズノーマン: というリン ゴからは色の濃い、濃厚で飲みごたえのあるサ イダーができます。
CIDER APPLES
サイダー用リンゴ
食用リンゴと違い、伝統的なサイダー用リンゴ の品種はその苦味とタンニン、切れ味のある酸 が重宝され、イギリスやフランスで何世紀にも 渡ってサイダーの原料として選ばれてきました。
こういったリンゴ品種の中には食ベるにはあま り美味しくな一口噛むと、口の中の唾液を全て持っていか れるように感じるものもあります。
オーストラリアの果樹園農家は35種類 ものイギリスとフランスのサイダー用リンゴの品 種を選ぶことができます。
Unlike eating apples, traditional cider apple varieties were selected in England and France over centuries for their bitter tannins and tart acidity.
Some of these apples can be quite unpleasant to eat
After fermentation, however, they produce a cider that is tangy, full-bodied and characterful.
35 different varieties of proper English and French cider apples are available to Australian orchardists,
・Dabinett ダビネット
・Ellis Bitters エリスビターズ
・Harry Masters ハリーマスターズ
・Ashton Bitters アシュトンビターズ